subscripci�n al rss
Carta de Josele Agulló a "Penca"
20/02/2016
Carta escrita per Josele Agulló al nostre Gran "Penca". Llegida durant el sopar de gala cel.lebrat anit a la Filà Berberiscos.

"Estimats amics:
Lamentablement esta nit tant esperada per compartir alegría i emociòns, tenim que mesclarla amb la tristor i l`amargura per la noticia del falleciment del nostre amic Jordi Blanquer Rico fester entrañable de la Filà i conegut cariñosament per el bon non de “PENKA”
¡ Què sèn anat per sempre!
De nou I una vegada mès, la mort implacable, miserable i traicionera no pasa de llarc i toca a la porta de la Filà Bequeteros arrebatantmos al bon amic Jordi.
Fester veterà desde aquell lluñya any de 1972 fent particip a tota la seua familia de la nostra Filà. Encara que ens empaña el dol i jà no gaudirem de la seua presencia, el seu bon fer per la Filà Bequeteros a la que tant estimaba, la devociò al nostre Sant Patró Jordi i que tant presumía de portar el seu nom, sobre tot el día 23 d`abril al arrancar la segona Diana als sons de “ PRIMAVERA” així com la sensilleza mai la olvidarme.
Mes a la edad, als pesars i els revesos que li va donar la vida, res va poder que deixara de vestir els nostres colors, sent un estimul per a tots els nostres festers fins i tot en els cambis generacional.
El recòrd i la oraciò es lo que queda entre nosaltres, jà que ens deixa com a testimoni el bon fer com a persona, com a fester i com alcova.

Jà eres amb Sant Jordi amic….Ens vorem en la GLORIA."


Compartir en Facebook
©2009 Filà Berberiscos